Weten wat je nodig hebt? Doe hier de gratis online check!

Laat ze aan je lippen hangen

Programma's

Laat jezelf groeien
van bescheiden spreker naar inspirerend bijdrager
Van onzeker naar vol vertrouwen
Van blufpoker naar bewust bekwaam

Presenteren en spreken als een pro

Presenteren alsof je het van nature zo doet. Zelfverzekerd. Ontspannen. Of je nu het woord neemt in een vergadering, een voorstel pitcht of een zaal toespreekt.

Voor bedrijven en organisaties

In deze zakelijke en individuele trainingen, maar ook in de groepsprogramma’s, train je jezelf om te presenteren alsof je het al jaren zo doet. Met aandacht voor je stem, voor je performance, voor je inhoudelijke boodschap én de extra flair.

Inhoud

Performance

Stempodium

Stem

Gevoel

Academie

Gericht op stem, presentatie, zelfvertrouwen of overtuigingskracht. Voor als je grote stappen wilt zetten.

01.

Pitch & Play

Compacte 2-daagse training voor ambitieuze ondernemers en werknemers die maximaal indruk willen maken en gewoon ‘lekker’ willen overkomen. Voor betere gesprekken, snelle vergaderingen en overtuigende presentaties. Pitch terwijl je speelt met de inhoud, de vorm, je intonatie en je publiek.

Word de favoriete leider van elke meeting

02.

Speak UP ladies!

Programma van 3-maanden all-in waarin je groeit van muurbloem of vlekkenkoningin naar podiumdiva. Word dankzij online begeleiding en live bijeenkomsten steeds zekerder, steeds beter en steeds krachtiger, maar dan wel vooral jezelf! Uiteraard met afsluitende eindtalk, bubbels en veel plezier. Een belevenis waar je levenslang vol trots op terugkijkt.

Word zo’n powervrouw die kan zeggen ‘I did it!’

“Van advocaat tot docent, van werknemer tot ondernemer, van predikant tot wijkagent”

Om vol trots jezelf te blijven, in elke toon of voice!

Liever 1 op 1?

Binnenkort een presentatie of lezing? Of wil jij je stem- en presentatievaardigheden verbeteren maar liever niet in een groep? Met 1- op-1 coaching gaan we samen aan de slag en zorgen we ervoor dat je optimaal voorbereid elk podium claimt waar je wilt staan.

Weten wat je nodig hebt? Doe hier de gratis online check!

Ben jij klaar om te ontdekken hoeveel impact je maakt tijdens presentaties, gesprekken en pitches? Doe dan nu mee en ontdek jouw score op de Persoonlijke Performance ladder!