Weten wat je nodig hebt? Doe hier de gratis online check!

Speak with confidence

Individuele coaching voor ondernemers, leiders en inspirators

Genieten wat er gebeurt als jij je performance verbetert. Of je nu een voorstel pitcht, de aandeelhouders toespreekt of de beursgang mag aankondigen. De datum is geprikt. Je doel is duidelijk. In vijf sessies zorg ik ervoor dat je optimaal voorbereid elk podium claimt waar je wilt staan.

Dit traject omvat onder meer analyse van video-opnames, technische oefeningen, inhoudelijke aanscherping en een spreekstijl-assesment.

Je moet iets. Of je wilt iets. Of je bent gevraagd en je hebt ‘ja’ gezegd.

Maar dan? Waar moet je beginnen? Hoe zorg dat je ze aan je lippen hangen? Dat ze tot het eind geboeid blijven? Dat je ze meeneemt in je idee en plan van aanpak?
Bot gezegd zou je kunnen zeggen: zorg dat ze niet inkakken.
Dat snappen we allemaal.

Maar hoe zou het zijn…

Spreekstijl is de sleutel!

Ik heb in het verleden al zoveel mensen geholpen. Niet omdat ze een rare stem hadden of grote problemen. Maar juist ook al die mensen die er van wilden genieten om zich comfortabel te voelen. Ik hielp ze om een mooie talk voor te bereiden. De onzekerheid van zich af te trainen. Om het publiek te boeien met intonatie, charme en overtuigingskracht.

Jezelf zoals je kán zijn

Je stem en presentatie gebruik je niet alleen op het podium. Het is altijd een groot deel van de indruk die jij maakt. Als je het woord krijgt of de leiding neemt. Als je een video inspreekt en ineens héél anders gaat praten. Of als je een online meeting je punt wil maken vanuit een groepscall.

Logisch dus dat je daar optimaal gebruik van wilt maken.

Je wilt ontspannen en aardig overkomen, of juist autoriteit en gezag uitstralen. Zorgen dat je presentatie niet afleidt van de boodschap. Sterker nog: je wilt mensen meenemen in je verhaal en in actie krijgen, of aan het denken zetten.
Dat leer ik je. Kort, snel en efficiënt.
Nog fijner is het dat je na zo’n coachingstraject veel makkelijker schakelt. Jezelf vertrouwt. Dat het makkelijker is aansluiting te vinden bij mensen. Dat je dus energie overhoudt, terwijl je het gevoel hebt dat je veel meer gedaan krijgt en veel meer geliefd bent.

Grote stappen in drie fasen:

01.

Inzicht
In Fase 1 creëren we inzicht in hoe je overkomt en wat de unieke spreekstijl is die echt bij jou past.

02.

Vertrouwen
In Fase 2 weten we wat jij van nature goed doet en gaan we kijken wat je kunt toevoegen om dat uit te bouwen, in jouw voordeel.

03.

Borging In Fase 3 gaan we oefenen om spelenderwijs af te stemmen op je luisteraar of publiek, en te zien wat er gebeurt als je die verbinding kunt maximaliseren.

aan het einde:

Geen...

Wel...

Hoe klinkt dat? Wil jij ook zo klinken?

De ervaring heeft geleerd dat ik grote resultaten kan boeken in een relatief korte periode met het volgende trainingspakket waarin ik 1:1 met jou aan de slag ga.

Dit omvat:

Individuele coaching voor ondernemers, leiders en inspirators

Samen de mogelijkheden bespreken? Laat je gegevens hieronder achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Weten wat je nodig hebt? Doe hier de gratis online check!

Ben jij klaar om te ontdekken hoeveel impact je maakt tijdens presentaties, gesprekken en pitches? Doe dan nu mee en ontdek jouw score op de Persoonlijke Performance ladder!