Weten wat je nodig hebt? Doe hier de gratis online check!

take the lead

Zakelijke programma’s voor bedrijfsleven en organisaties

Teams, managers en medewerkers worden aantrekkelijke sprekers die meer impact maken zodra de situatie daar om vraagt; dagelijks dus 😊

Werknemers zijn het visitekaartje van het bedrijf. Of het nu een verstaanbare telefoniste is, een verkoper met een goede pitch of een teamchef die bij harde boodschappen toch empathisch mag overkomen. Daarom verzorgt Stempodium ook Incompany trainingen bij bedrijven of organisaties of onze eigen trainingslocatie.

Eigenlijk is het gek dat we zo weinig leren over hoe we onszelf presenteren.

Terwijl het mega-bepalend is en we het dagelijks nodig hebben, die skills. Als we klanten een goed gevoel willen geven, als we medewerkers willen motiveren of als we taken te verdelen hebben.

IS DIT HERKENBAAR?

Daarom is een praktijkgerichte, maatwerktraining altijd de investering waard. Bij Stempodium beginnen we altijd met het identificeren van de specifieke uitdagingen en doelen van je team. Vervolgens ontwerpen we een trainingsprogramma dat is afgestemd op de behoeften van je werknemers en het leerdoel.

“Sterke presentatievaardigheden kunnen het verschil maken. ”

Onderdelen

Met inzet van eventueel meerdere ervaren trainers, wordt je team begeleid door middel van verschillende technieken en oefeningen om hun presentatievaardigheden te verbeteren. Enkele van de onderwerpen die we behandelen zijn:

01.

Krachtige communicatie

Leer hoe je je boodschap duidelijk en beknopt kunt overbrengen, zodat je publiek betrokken blijft en je boodschap begrijpt.

02.

Storytelling

Ontdek de kracht van storytelling en leer hoe je verhalen kunt gebruiken om je boodschap te versterken en een emotionele impact te creëren.

03.

Stemgebruik en lichaamstaal
Leer hoe je je stem effectief kunt gebruiken, je lichaamstaal kunt beheersen en zelfvertrouwen kunt uitstralen tijdens presentaties en klantgesprekken.

04.

Interactie met het publiek

Leer hoe je verbinding maakt met je publiek en hoe je de interactie kunt bevorderen.

05.

Visuele interactie

Ontdek hoe je gebruik kunt maken van visuele hulpmiddelen zoals slides, grafieken en video’s om je presentaties te versterken en je boodschap te ondersteunen.

Resultaat: impact

Door te investeren in onze incompany presentatietraining profiteert je bedrijf van de volgende voordelen:

In Sales

Projectgroepen

Pitchen

Motiveren

Praktisch:

Samen zorgen we ervoor dat je team successen behaalt in elke presentatie, klantgesprek of pitch.’

Samen de mogelijkheden bespreken? Laat je gegevens hieronder achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Weten wat je nodig hebt? Doe hier de gratis online check!

Ben jij klaar om te ontdekken hoeveel impact je maakt tijdens presentaties, gesprekken en pitches? Doe dan nu mee en ontdek jouw score op de Persoonlijke Performance ladder!