Weten wat je nodig hebt? Doe hier de gratis online check!

Eenmalige sessie met feedback

Check your voice

Voel jij je niet altijd zeker over hoe je klinkt en overkomt? Bijvoorbeeld in een vergadering, podcast en of video? Heb je vragen over je presentatie? Of vraag je je af hoe jouw non-verbale communicatie beter kan? Dan is dit een mooie stap.
Gericht op stem- en spreekstijl, met video analyse

In de stem- en presentatiecheck krijg je mijn feedback!

Na deze sessie heb je

Meer inzicht, meer bewustwording, meer vertrouwen en de details waar je verder aan kan werken.
*besluit je door te stromen naar een training dan ontvang je de € 125,- (de helft van dit bedrag!) retour als korting op je volgende aankoop.

Waarom bij stempodium?

Stempodium is het bedrijf van Jantina Hakvoort. Stem-, spraak- en communicatie-expert.

Ze kan ontzettend veel met haar stem. En ze pakt schijnbaar moeiteloos het podium. Haar directe feedback maakt haar geliefd bij mannelijke leiders. Maar ze heeft óók begrip voor onzekerheid. Want onzekerheid kan onzichtbaar worden als je weet hoe je technisch omgaat met je stem en je performance. Geen gemiep dus over het ‘omarmen van je kwetsbaarheid/onzekerheid/zwaktes’. Wél die warme verbinding met een publiek of vergaderzaal waarin ze aan je lippen hangen. Nu al geboeid?

Meld je hier aan voor deze waardevolle sessie! Vermeld bij het afrekenen gelijk even welke dagen en tijden jou het beste uitkomen. Ik neem dan zsm contact met je op om een goed moment in te plannen.

Totaal: € –

Weten wat je nodig hebt? Doe hier de gratis online check!

Ben jij klaar om te ontdekken hoeveel impact je maakt tijdens presentaties, gesprekken en pitches? Doe dan nu mee en ontdek jouw score op de Persoonlijke Performance ladder!