Weten wat je nodig hebt? Doe hier de gratis online check!

Over mij | Jantina Hakvoort

Trainer voor beter stemgebruik en optimale performance, met flair en autoriteit ongeacht de situatie.

Ik ben een aanpakker. Geboren en getogen op Urk. Zelf ondernemer en getrouwd met een ondernemer. Gelovig en moeder van vier kinderen: allemaal jongens. Ik ben slechts 1.58 meter maar het schijnt dat ik de ruimte kan vullen en kan klinken als iemand van twee meter.

Als stem-, spraak- en communicatie-expert geef ik anderen dezelfde skills om hun stem en presentatie in te zetten als instrument. Nog belangrijker: dat je kunt spelen met je stem en je intonatie, dat je kunt boeien en verbinden, dat je mensen meekrijgt of knopen kunt doorhakken terwijl je juist sympathiek wordt gevonden.

Iedereen wil dat.

Veel van mijn klanten spreken ook al, zijn voorzitter of pitchen dagelijks hun ideeën bij zakenpartners of potentiële klanten. Wat mij bijzonder maakt, is dat we zoveel meer doen dan alleen die stem. Of een trucje.

Inhoud

Performance

Stempodium

Stem

Gevoel

Het is het complete verhaal

Hoe het begon...

Gewerkt als gediplomeerd stem-, spraak- en communicatiedeskundige in het ziekenhuis en verschillende praktijken.
2010 - 2015
Eigen praktijk gestart waar stemzorg werd verleend aan sprekers met stemproblemen.
2015 - VOX cura
De focus van de praktijk van alleen stemproblemen werd verlegd naar de gehele communicatie. De reden hiervoor was dat ik dagelijks zag hoe pijnlijk het kan zijn als je niet gehoord of verstaan wordt en het zelfs je ambities in de weg kan zitten.
2019 - speak up
Stempodium biedt ruimte aan alle facetten van onze communicatie. Het sluit aan bij de behoefte van het bedrijfsleven naar stem- en presentatietrainingen, maar ook bij de behoefte naar online je stem en presentatie te kunnen trainen.
2023 - stempodium

En over mijn eigen skills

Daar hoef je je geen zorgen over te maken. In 2015 startte ik mijn eigen praktijk als stemspecialist en sindsdien heb ik nog een koffer vol nascholingen gedaan die nog veel dieper gingen dan dat. Ik weet dus hoe het technisch werkt, ik ben jarenlang getraind in het beoordelen van andermans stemgebruik. Tegelijk herken ik de onzekerheid en het gevoel dan ‘do it anyway’, omdat ik podcast, spreek én zing, ook op het podium. Als je weet hóe je dat doet, wordt het namelijk tóch leuk en ga je vanzelf genieten. Maar dat is nooit alleen je kleding, alleen je houding of alleen je overtuigingen. Het is altijd die combinatie van jezelf zijn, weten dat je de goede dingen doet en dat je klinkt zoals je wilt klinken, dát is de kracht van hoe ik het je leer. In elke situatie waarin je wat wilt bereiken.

Jantina Hakvoort

Academie

In deze zakelijke en individuele trainingen, maar ook in de groepsprogramma’s, train je jezelf om te presenteren alsof je het al jaren zo doet. Met aandacht voor je stem, voor je performance, voor je inhoudelijke boodschap én de extra flair.

Voor bedrijven en organisaties

Incompany of bij mij, voor alle niveaus en kleine groepen. Voor betere leiders, sympathieke salesgesprekken of die belangrijke vakbeurs.

Individuele
training

Gericht op stem, presentatie, zelfvertrouwen of overtuigingskracht. Voor als je grote stappen wilt zetten.

Academie

Een krachtige 2-daagse voor íedereen die maximaal indruk wil maken, of het befaamde Speak Up voor Ladies Only.

Om vol trots jezelf te blijven, in elke toon of voice!

Liever 1 op 1?

Binnenkort een presentatie of lezing? Of wil jij je stem- en presentatievaardigheden verbeteren maar liever niet in een groep? Met 1- op-1 coaching gaan we samen aan de slag en zorgen we ervoor dat je optimaal voorbereid elk podium claimt waar je wilt staan.

Weten wat je nodig hebt? Doe hier de gratis online check!

Ben jij klaar om te ontdekken hoeveel impact je maakt tijdens presentaties, gesprekken en pitches? Doe dan nu mee en ontdek jouw score op de Persoonlijke Performance ladder!