Weten wat je nodig hebt? Doe hier de gratis online check!

Pitch & Play

Steel de show met jouw inbreng in elke vergadering of pitch

Compacte 2-daagse training voor ambitieuze ondernemers en werknemers die maximaal indruk willen maken en gewoon ‘lekker’ willen overkomen.
Word de favoriete leider (m/v) in elke meeting

Dit is dé super allround training voor iedereen die verlangt naar betere gesprekken, snelle vergaderingen en overtuigende presentaties. Oefen je performance terwijl je speelt met de inhoud, de vorm, je intonatie en je publiek. Niet persé omdat je zo nodig dat podium op wil, maar meer omdat je werk of nevenactiviteiten erom vragen. En als je het dan tóch doet, dan maar goed, toch?

Dus…

Kortom:

Wil je ontspannen en authentiek communiceren zodat je boodschap landt en aankomt bij je publiek of gesprekspartner(s)?
Met PITCH & PLAY ga je 2 dagdelen intensief aan de slag met een kleine groep en individueel. We bespreken jouw vragen, je ontdekt waar je meer impact kan maken, authentiek en ontspannen kan spreken en je traint vaardigheden om je persoonlijke communicatie en presentatie te versterken. Door ervaringsoefeningen, spiegels (letterlijk en figuurlijk) ontdek jij waar voor jou winst te behalen valt. Uiteraard krijg je volop tips en handvatten om die onderdelen dan ook echt te gaan perfectioneren.

Pitch & play omvay

01.

Online intake en zorgvuldige samenstelling van de groep.

02.

2 dagen live training in mijn trainingsruimte op Urk.

03.

Concrete handvatten, tips en meer bewustzijn.

04.

Trainingsmateriaal.

Voor mannen én vrouwen die zich hierin herkennen:

Laat jezelf niet tegenhouden!

Onzekerheid over je stem- en presentatiestijl komt niet uit de lucht vallen en is ook niet uit zichzelf weer weg. Sterker nog, meestal wordt het erger. Geen wonder, want de voorbereiding van een presentatie kost je veel tijd en energie. Je doet enorm je best, want je bent ambitieus en het is nodig voor je werk. Je voelt dat je een verhaal hebt te brengen en hebt vaak hele goeie ideeën.
Als het dan zo moeizaam voelt, ga je de volgende keer nog meer tijd besteden aan de inhoud van je verhaal, presentatie of gesprek. Maar dan is het zover en voel je weer die spanning. Gaat je stem anders klinken, kom je niet lekker uit je woorden en vergeet je onderdelen. Achteraf voel je de teleurstelling. Wéér.
Stap uit die vicieuze cirkel en maak er ‘time after time’ een positieve ervaring van. Voor jezelf, maar zeker ook in de beleving van de ander. Zodat de resultaten en voelbare waardering jou sterken in de wetenschap: goed gedáán. Daarvoor heb ik Pitch & Play gemaakt. Om het léuk te maken!

Genoeg gepraat?

Dan is het nu jouw beurt.
De eerstvolgende Pitch & Play is wordt snel bekend gemaakt.  Zet je naam dan op de wachtlijst

Weten wat je nodig hebt? Doe hier de gratis online check!

Ben jij klaar om te ontdekken hoeveel impact je maakt tijdens presentaties, gesprekken en pitches? Doe dan nu mee en ontdek jouw score op de Persoonlijke Performance ladder!