Weten wat je nodig hebt? Doe hier de gratis online check!

Speak up ladies

Groei van muurbloem of vlekkenkoning naar podiumdiva

Word in 6 weken een zelfverzekerd en overtuigend spreker in vergaderingen, op het podium, op video en in podcast. Een groepsprogramma met 1:1 begeleiding en een bruisend showtalk als afsluiting!

Start om:

Dagen
Uren
Minuten

Beperkt plek!

Deel je e-mail en krijg een early bird uitnodiging

Herken jij dit?

Je komt niet altijd zo overtuigend over voor een groep als je graag zou willen. Je voelt wel dat je een verhaal te brengen hebt, maar je voelt je nog niet echt comfortabel in de spotlights.
Je denkt steeds doe ik het wel goed, ben ik wel goed genoeg?
Soms voel je je nog net het kleine meisje dat stageloopt op de afdeling. Je komt niet altijd lekker uit je woorden en goed to the point

Het resultaat van dit alles?

Dat is ongemerkt meer dan je denkt!
Je voelt je gespannen en onzeker. Sterker nog, als je bezig bent met de aanloop naar die ene dag of dat moment, moeten ze niet storen, en snauw je van je af of ben je constant dáár met je gedachten. En achteraf moet je een dag bijkomen van al die verspilde energie…

En er is nog wat.

De voorbereiding van een presentatie kost je veel tijd en energie. Je begint vol enthousiasme, maar je schaaft zo vaak bij dat de flow er soms bijna uit is en jij zelf ook al leeg bent voordat je bent begonnen.

“Je wou maar dat het achter de rug was… Herkenbaar maar zo zonde!"

Want je ontneemt jezelf de kans om in het moment de leiding te nemen en te houden. Om te genieten van de sfeer die ontstaat. Om te voelen wat het is als je vertrouwt op jezelf. Dáárom heeft zo’n ogenschijnlijk simpele training als Speak Up Ladies, zoveel meer impact dan veel mensen zich realiseren.

Het wordt niet vanzelf beter…

Als je presentaties slecht gaan, schroef je je ambities terug. Ga je nóg meer voorbereiden. Heb je nog meer slapeloze nachten en stress vooraf. Zakt je performance en energieniveau gelijktijdig met je vertrouwen. En heb je elke keer weer dat gevoel dat je dat kleine meisje bent…
Zo beland je in die negatieve spiraal. Qua werk én privé. Want doe je er nog toe als je niet gehoord wordt? Wat stel je nog voor?

Ga jij die cirkel doorbreken?

Deze training is je kans! Omdat we kijken naar wie jij bent en hoe je van nature op je sterkst bent. Wat je mag toevoegen om het compleet en krachtiger te maken. Hoe je mag staan, kijken, klinken, lopen en jezelf mag kleden om direct duidelijk te maken dat je een punt komt maken.
De trots die dát geeft, neem je mee naar huis. Naar je leven. Naar je werk, je gezin en jezelf.
Vrouwen willen graag anderen helpen? Nou, geloof mij, hiermee doen we héél veel gezinnen en bedrijven een plezier!

Let’s step UP your game!

Met Speak Up ladies maak jij een vliegende start met presenteren. Het helpt jou om met minder spanning en stress te communiceren, want hierna weet jij namelijk precies wat er nodig is om zelfverzekerd je podium te kunnen pakken. Elke andere zaal, vergadering of presentatie is daarna piece of cake voor je.

In slechts 1 uur per week oefenen, leer je:

Na 6 weken kun je:

Wat je krijgt

Speak Up ladies
groepsprogramma

01.

Een online leeromgeving met video modules. Je kan direct na aanmelding aan de slag met de eerste video’s.

02.

Online coachsessies (Q&A’s) met de groep

03.

Facebook Community voor support en opdrachten en start en afsluiting van de week.

04.

1 LIVE trainingsdag met de groep

05.

BONUS: Diverse extra masterclasses

Leeg laten!!!

Dan krijg je álles van het groepsprogramma plus:

  • De Voice Check van een uur zodat je meteen weet waarmee jij de meeste winst uit dit programma gaat halen.

 

  • 3 x 1:1 coachsessie van 40 minuten.

  • Persoonlijke toegang tot mijn whatsapp waar je me om feedback kan vragen op je video’s en audio’s.

Hoe werkt het?

Gratis voorproefje?

Speciaal voor de allereerste Speak Up Ladies creëerde ik een vijfdaagse mini-training: ‘Stap in de Spotlight’. Wil je ook zo’n gratis voorproefje. Niet te evenaren natuurlijk met de echte live-dag, maar wel een leuke kennismaking met het online stuk. Kijk maar eens wat het me je doet!
Geef hier je naam en mailadres en ontvang alvast elke morgen een mail en een video van mij die jou helpen en uitdagen om je podium te pakken.

Gratis mini training - Stap in de spotlight

Ervaar jij vaak zenuwen of stress zodra jij in de spotlight staat? Dan is deze minitraining iets voor jou!