Weten wat je nodig hebt? Doe hier de gratis online check!

  • Je gaat over de drempel
  • Je raakt gewend aan je stem, beeld en mimiek

Over de drempel

Hoe kun je leren presenteren? Door het gewoon te doen!

Om een vliegende start te maken, ga je 3 filmpjes opnemen. Zo maak je vlieguren, raak je alvast gewend aan je stem, beeld en mimiek. Je hoeft je nog niet bezig te houden met techniek, of het nu gaat om apparatuur of trucs om jezelf beter over het voetlicht te brengen.
Video is een prachtige manier om jezelf te leren kennen als spreker. Je kunt direct zien hoe je het doet. Dat kan confronterend zijn, maar is bovenal leerzaam. Je zult zien, in korte tijd, maak je grote sprongen, je krijgt er lol in en het werkt motiverend.

Voor je 3 filmpjes reik ik je de onderwerpen aan. Je kunt kiezen uit de onderstaande 10 inspiratievragen. Een filmpje mag maar één vraag behandelen, en duurt hooguit 2 minuten. Denk voordat je het op gaat nemen even na over het onderwerp, schrijf desnoods een paar steekwoorden op. Je hoeft het niet helemaal uit je hoofd te leren, en tien keer opnieuw op te nemen. Pak je telefoon en wees gewoon jezelf.

TIP: kies in je beschrijving voor een specifiek MOMENT. 

 

Tien inspiratievragen

 

TO DO

1. Neem de video’s op, kijk ze terug en maak daarna opdracht 1 en 2 uit het werkboek.

2. Stuur de video’s en opdrachten (maak er een foto van)  via wetransfer voor vrijdag 17 september naar info@jantinahakvoort.nl

3. Je mag nu een afspraak maken voor de stem- en presentatieanalyse. 

 

NB. na de de stem- en presentatieanalyse mag je verder gaan met les 2 van deze module.

Weten wat je nodig hebt? Doe hier de gratis online check!

Ben jij klaar om te ontdekken hoeveel impact je maakt tijdens presentaties, gesprekken en pitches? Doe dan nu mee en ontdek jouw score op de Persoonlijke Performance ladder!